Yhteistyö HYLAn kanssa on kannattavaa.

Toimialastanne riippumatta, luotte joka tapauksessa edun itsellenne käyttämällä parasta puhdistusratkaisua. Tämän lisäksi tarjoamme yhteistyöyrityksille passiivista tuloa, ostoalennuksia ja mahdollisuutta yhteisnäkyvyydelle.


HYLA-laitteita löytyy jo yli tuhannesta suomalaisesta yrityksestä. HYLAn erinomainen kestävyys, monipuolisuus ja sen ekologiset toimintaperiaatteet tekevät siitä sopivan erittäin moneen käyttöön ja toimintaympäristöön. Erityisesti majoitus- ja ravintolapalvelut sekä luonnollisesti siivouksen ammattilaiset ovat esittäneet HYLAa ylistäviä kommentteja jo vuosien ajan.

HYLA-business-bridge.jpg

Kuuletko HYLAsta yritystoimintasi parissa kuitenkin ensimmäistä kertaa? Se on hyvinkin mahdollista, sillä aina vuodesta 2000 alkaen olemme toimineet vain ja ainoastaan henkilösuosittelujen kautta. Nyt tarjoamme kuitenkin valikoiduille yrityksille mahdollisuutta tutustua sekä tuotteeseen, että yhteistyömahdollisuuteen. Haemme erityisesti PK-seudulta (kuitenkin koko Suomen alueelta) yrityksiä, jotka voivat hyödyntää HYLA-puhdistusjärjestelmää omassa työssään ja samanaikaisesti auttaa paljastamaan puhtaanapidon parhaiten varjellun salaisuuden laajalle yleisölle.  

Yhteistyömme puitteissa tarjoamme yrittäjälle passiivista tulonmuodostumista ja yhteisnäkyvyyttä ennalta harkitulla tavalla, kulloinkin yrittäjän toimintaan sopivalla tavalla. Yhteistyön laajudesta riippuen, tietysti myös ostoalennukset ovh-hinnoista kuuluvat sopimuksen piiriin ja ovat tietyissä tapauksissa laajennettavissa koskemaan myös yrityksenne työntekijöiden henkilökohtaisia hankintoja. Mikäli arvomme kohtaavat omanne ekologisuudessa, laadussa, työn tuloksen tinkimättömyydessä ja eteenpäin kehittymisen saralla, uskomme vahvasti yhteistyön muodostuvan luonnollisella ja helpolla tavalla.  

Ota yhteyttä oheinen kaavake täyttämällä tai soita numeroon 0466420311 ja sovi tapaaminen kanssamme, niin kerromme mielellämme lisää yhteistyömahdollisuuksista.