Sisäilman puhdistaminen 


Miksi sisäilmaa tulisi puhdistaa? Syitä on monia, mutta suurin niistä on se, että pöly ja lika kulkeutuu kodin pinnoille juuri sisäilman kautta. Lattian, katon ja seinien väliin jäävä pinta-ala on joka kodin suurin yhtenäinen pinta-ala, johon ei ole voinut puuttua perinteisin siivousmenetelmin. Ilmanvaihtojärjestelmät ja lämpöpumput eivät poista ilman epäpuhtauksia, korkeintaan pitävät pölyn ilmassa pidempään,siksi tarvitaan tehokas sisäilmansuodatus, joka kykenee sitomaan ilman epäpuhtauksia mahdollisemman tehokkaasti.

HYLA GST:n patentoitu teknologia perustuu yhteen luonnon voimakkaimmista ilmiöistä – geisiirin toimintaan. 

HYLA GST puhdistaa ilmaa 2,5 m³/min (150.000 l/h) vain 500 W:n sähkönkulutuksella. HYLAa käytettään tyypillisesti n. kerran viikossa sisäilman suodatukseen n. tunnin verran. HYLAn voi jättää keskelle huoneistoa, eikä sitä tarvitse siirtää huoneesta toiseen. Monikerroksiset tilat on kuitenkin hyvä puhdistaa kerros kerrallaan. HYLA GST:n perusyksikköön on saatavilla kauko-ohjain sekä sisäilman suodatusta tehostavia aineita veteen lisättäväksi. 

Version:1.0 StartHTML:0000000168 EndHTML:0000004065 StartFragment:0000000466 EndFragment:0000004048

Miksi sisäilmaa tulisi puhdistaa? Syitä on monia, mutta suurin niistä on se, että pöly ja lika kulkeutuu kodin pinnoille juuri sisäilman kautta.

Lattian, katon ja seinien väliin jäävä pinta-ala on joka kodin suurin yhtenäinen pinta-ala, johon ei ole voinut puuttua perinteisin siivousmenetelmin. Ilmanvaihtojärjestelmät ja lämpöpumput eivät poista ilman epäpuhtauksia, korkeintaan pitävät pölyn ilmassa pidempään, siksi tarvitaan tehokas sisäilmansuodatus, joka kykenee sitomaan ilman epäpuhtauksia mahdollisemman tehokkaasti.

HYLA GST:n patentoitu erotteluteknologia perustuu yhteen luonnon voimakkaimmista ilmiöistä – geisiirin toimintaan. Mitä tiheämmän vesisumun saa aikaiseksi, sen tehokkaampaa ilman ”peseminen” puhtaaksi on. HYLA GST on saanut mm. sveitsiläisen allergialeiman ja pitkäaikaistestit osoittavat sisäilman laadun parantuvan huomattavasti HYLAn säännöllisellä käytöllä ja vähentävän hengitystiesairauksista johtuvia oireita ja terveydentilan heikentymistä.

HYLA GST puhdistaa ilmaa 2,5 m³/min (150.000 l/h) vain 500 W:n sähkönkulutuksella. HYLAa käytettään tyypillisesti n. kerran viikossa sisäilman suodatukseen n. tunnin verran. HYLAn voi jättää keskelle huoneistoa, eikä sitä tarvitse siirtää huoneesta toiseen. Monikerroksiset tilat on kuitenkin hyvä puhdistaa kerros kerrallaan. HYLA GST:n perusyksikköön on saatavilla kauko-ohjain sekä sisäilman suodatusta tehostavia aineita veteen lisättäväksi.