HYLA Aera

HYLA Aera sopii joka toimistoon ja kotiin, vaikka pöydälle tai hyllyn päälle. Se pitää huolen ilman raikkaudesta veden avulla.


HYLA Aera soveltuu kaikenlaisiin tiloihin ja moniin tarkoituksiin

Ensimmäiset HYLA-ilmanraikastimet myytiin Suomessa jo vuonna 2005. Tuote oli uudenlainen ja hauska, mutta kukaan ei arvannut, että siitä tulisi varsinainen kestosuosikki. Vuosien varrella ilmanraikastimia on ollut saatavilla mitä erilaisimmissa värien kirjoissa, mutta sittemmin värivaihtoehdot vakiintuivat suosituimpiin mustaan ja valkoiseen. 

Tutustu nyt vuoden 2016 malliimme, joka on entistäkin hiljaisempi ja tehokkaampi!

 

HYLA-ilmanraikastimella on monta käyttöä, josta oleellisin on tietysti huoneilman raikastaminen. Laitteessa on LED-valot, jotka paistavat tunnelmallisesti veden läpi ja vaihtuvat halutessasi kolmen sekunnin välein. Valot ja ilmanraikastimen ylellinen design tekevätkin siitä oivan sisustuselementin. Väreinä sekä musta, että valkoinen sopivat varmasti joka kotiin riippumatta sisustustyylistä.

HYLA-ilmanraikastin on myös perheen pienimpien suosiossa: pyörivän veden läpi heijastuvat LED-värivalot luovat tunnelmaa vaikkapa lasten huoneen yö valona.

 

TEKNISET TIEDOT:

Jännite – 230V ~50 Hz, Teho – 16W, Äänentaso - < 45 dB, Paino – 1, 1 kg, LED-teho - 3000 mcd

TOIMINNOT:

huoneilman raikastaminen, aromatisointi, kaappien ja komeroiden raikastaminen, sisustus-elementti

 HYLA-ilmanraikastimen kanssa voi käyttää HYLAn tuoksuja huoneilman raikastamiseen sekä hajujen poistoon.

HYLA-ilmanraikastimen kanssa voi käyttää HYLAn tuoksuja huoneilman raikastamiseen sekä hajujen poistoon.

OMINAISUUDET:

nelivaiheinen virrankatkaisu (päälle-pois, vaihtuvat valot-yksi valo-valot pois) / LED-valaisutekniikka (6 eri väriä, vaihtuvat 3 sekunnin välein) / toimii ilmanraikastuksen lisäksi esim. lastenhuoneen yövalona tai olohuoneen/toimiston sisustuselementtinä

TILAA:

asiakaspalvelu@hylafinland.fi