HYLA GST 

HYLA on käsityönä valmistettu sisätilojen puhdistusjärjestelmä, joka toimii pelkällä vedellä. Se on suunniteltu Sinua varten, joka arvostat parasta laatua ja luonnollista puhtautta.


HYLA GST on ilmanpuhdistaja, josta tulee helposti joka kodin tärkein laite

"HYLA" tulee latinankielisestä nimestä Hyla Arborea tarkoittaen lehtisammakkoa. Lehtisammakot liittyvät läheisesti veteen ja luonnon puhtauteen, niinkuin HYLA-laitteemmekin.

HYLA GST puhdistaa 2,5 m3:a ilmaa minutissa. Säännöllisesti käytettynä HYLA vaikuttaa merkittävästi sisäilman laatuun jo viikoittaisella käytöllä (n. 20m2 / 15 min).

HYLA GST puhdistaa 2,5 m3:a ilmaa minutissa. Säännöllisesti käytettynä HYLA vaikuttaa merkittävästi sisäilman laatuun jo viikoittaisella käytöllä (n. 20m2 / 15 min).

"GST" tulee sanoista Geyser Separator Technology ja kuvastaa HYLAn uusinta innovaatiota ilmansuodatuksen saralla. Ilma ohjataan HYLA-laitteeseen siten, että se suodattuu maksimaalisen vesisumun kautta takaisin huoneilmaan. Tapa jolla likaisen ilman suodattaminen HYLA GST:n sisällä tapahtuu, muistuttaa suuresti maanalaisen lähteen - geisiirin - purkautumista.

HYLA-kuin-geisiiri.jpg

HYLA GST tuo luonnon voimat käyttöösi pölyttömän sisäilman aikaansaamiseksi. Yksikään mekaaninen suodatin ei vedä vertoja HYLA GST:n luonnonpuhtaalle lopputulokselle, jonka huomaa jo aivan ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. Sisäilma suodatetaan veden ja geisiiriteknologian avulla sateenraikkaaksi ja 99,98 %:sti pölyttömäksi - ero, jonka huomaa jokainen.

 

HYLA GST puhdistaa sisäilman 99,98 %:sti ja on allergiasertifioitu.

HYLA GST puhdistaa sisäilman 99,98 %:sti ja on allergiasertifioitu.

Allergiaystävällisyys ei ole HYLA GST:n pelkkä ominaisuus - se on lähtökohta. Vaikka kuuluisitkin siihen harvinaiseen ryhmään, joka ei reagoi millään tavalla sisäilman epäpuhtauksiin, arvostat varmasti puhtaita pintoja ja vaivattomuutta kodin puhtaanapidossa.

Mikäli taas allergia on Sinulle turhankin tuttu sana, ilahdut varmaan kuullessasi, että on olemassa teknologia joka poistaa allergeenit tehokkaasti sieltä missä sillä on väliä - sisäilmasta, lattialta sekä pinnoilta.

HYLA GST:n automaattisesti ohjautuva moottori säätää virrankulutuksen ja tehon suoritettavan toiminnon mukaan.

 

TEKNISET TIEDOT:

Jännite – 220/240V
Liitäntäteho – 500-850W, Säiliö – 4 litraa, Ilmanvirtaus – 2,5 m³/min, Äänentaso- 75 dB, Paino – 6 kg

 

TOIMINNOT HYLA GST:

puhdistaa sisäilman / aromatisoi /ionisoi huoneilman / raikastaa esim. kaapit, komerot ja muut ikkunattomat tilat / luo allergiaystävällisen sisäilman

KESKEISET OMINAISUUDET & EDUT:

valmistetaan käsityönä / maailman laajuisesti patentoitu / itsestäänpuhdistuva separaattori / kauko-ohjattavuus / kaksi-tehoinen automaattisesti ohjautuva moottori / allergiasertifioitu / ainutlaatuinen geisiiri-teknologia / vain vesi suodattimena