HYLA ammattikäytössä

Jo tuhannet ammattilaiset ympäri maailman luottavat HYLAn laatuun ja monipuolisuuteen kaikenlaisissa puhdistustehtävissä. Oli kyse sitten mikroskooppisen pientenpölyhiukkaste poistosta hengitysilmasta tai sänkyjen syväpuhdistuksesta, HYLA GST on oikea valinta. Tuotteemme on testattu 25 vuoden kokemuksella ja soveltuu mm. kaikenlaisten majoituspalveluiden keskeiseksi puhdistusjärjestälmäksi, toimistotilojen sekä muiden julkisten tilojen ilman laadun laadun parantamiseen, yleis- sekä erikoissiivouksiin kodeissa, julkisissa tiloissa sekä hoivapalvelukeskuksissa. 

HYLA on löytänyt tiensä mitä vaativimpiin kohteisiin monipuolisuuden, kestävyyden, ekologisuuden sekä poikkeuksellisen korkean käyttöarvonsa vuoksi. Mikäli Sinua ja yritystäsi kiinnostaa kuulla lisää, ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää kaikista eduista. 

 

HYLA hotelleissa

Abu Dhabin Shangri La-hotellista Brittein saarilla sijaitsevaan Wilmingtonin Rowhill Grange-resorttiin, HYLAa käytetään lukemattomissa korkealuokkaisissa majoituskohteissa.